Nieuws - UW GEZONDE WERKPLEK - NU OOK IT ONTSMETTING

Zorgen voor een gezonde werkplek is NU meer dan primordiaal. Het vaak reinigen van oppervlakken/apparatuur die veel aangeraakt worden, zoals o.a. klavieren, muizen en telefoons, is een cruciale bijdrage in de zorg voor uw medewerkers.

Data Clean blijft ook in deze tijden paraat voor u, om ofwel de reguliere IT cleaning te laten doorgaan op het voorziene tijdstip, ofwel te vervroegen of regelmatiger uit te voeren, met respect voor de opgelegde veiligheidsmaatregelen.

Data Clean heeft zich ondertussen verder verdiept in de strijd tegen coronavirussen en de noodzaak tot ontsmetting, zeker voor de toestellen die vaak aangeraakt worden en/of door meerderen gebruikt worden.

Reiniging beoogt het verwijderen van vuil, stof, vlekken en vetten. Ontsmetting houdt in dat je micro-organismen zoals schimmels, bacteriën en virussen bestrijdt. Een concentratie van 70-85% alcohol is effectief om coronavirussen te doden. Het virucide effect van alcohol tegen enveloppe virussen bestaat eruit dat proteïnes gecoaguleerd worden. Indien de concentratie aan alcohol te hoog is, zal deze de cel niet diep genoeg kunnen binnendringen om voldoende te doden, aangezien de volledig gecoaguleerde eiwitmantel beschermend zal werken. Een te lage concentratie alcohol is ook onvoldoende.*

* bron ABP Algemene Pharmaceutische Bond

VOOR UW GEZONDE WERKPLEK STELT DATA CLEAN U VANDAAG VOOR

  •      Een regelmatige, vervroegde, prioritaire of meer frequente IT reiniging
  •      Een ontsmettende nabehandeling van uw apparatuur en/of
  •      Een accuraat ontsmettende cleaning pad voor al uw medewerkers

Heeft u vragen omtrent de reguliere IT cleaning, de ontsmettende nabehandeling of producten, of wenst u te bestellen, wij blijven steeds bereikbaar via telefoon 03 360 53 70 of via mail sales@dataclean.be.

Zorg voor elkaar! Blijf veilig!

Met zorgdragende groeten,


Het Data Clean team.

Dataclean

Terug