TracerPlus

DataClean is de Premier Reseller voor TracerPlus software in veel Europese landen.

TracerPlus biedt de mogelijkheid om snel uitgebreide mobiele applicaties te maken voor een brede waaier aan toepassingen, waaronder inventarisatie, stockbeheer, mobiele verkoop, asset tracking, (mobiele) keuringen, enz. Er is geen programmeerkennis vereist om met TracerPlus een mobiele applicatie te maken.

TracerPlus is “barcode-enabled”, dit wil zeggen dat de software gebruik kan maken van de barcode scanner van uw PDA.

Bovendien is het mogelijk om de gegevens die via de mobiele applicatie worden verzameld te synchroniseren met uw bestaande database, of dat nu Microsoft Excel of Access is, of SQL Server, MySQL, Oracle, DB2, …

TracerPlus kan ook via uw draadloos netwerk in real-time gegevens in uw database updaten.

Naast de verkoop van licentiecodes voor de TracerPlus software biedt Data Clean ook zijn expertise aan. Wij gebruiken de software immers zelf al jarenlang in talloze projecten. Zo kunnen wij voor uw bedrijf een applicatie op maat maken en/of uw werknemers opleiden in het gebruik en configureren van de software zodat zij zelf later eventuele aanpassingen kunnen doen.

Alle software van TracerPlus is gratis te downloaden en te testen, zonder aankoopverplichting. Zo kan u de software uitgebreid evalueren alvorens een aankoop te overwegen. DataClean staat altijd klaar om u te helpen bij technische vragen of problemen aangaande het gebruik, de installatie of de configuratie van TracerPlus.

Voor meer informatie over de verschillende TracerPlus producten kan u terecht op de officiële TracerPlus website.

Voor prijsinformatie en bestellingen, gelieve ons te contacteren per telefoon op +32 3 360 53 70, of per e-mail op tracerplus@dataclean.be.