Partners

Als echte believers van 'Samen maken we het verschil', werken we met vele partners samen in een eco systeem naar de beste klantenbeleving.

IT Partners

IT Partners

IT diensten omvat zoveel verschillende aspecten. Waar IT bedrijven zich dagelijks inzetten om de juiste hardware & infrastructuur te voorzien, staan wij hen als partner bij op meerdere niveau’s om samen een meerwaarde van betekenis te geven.

 

Producten & Accessoires

Producten & Accessoires

Als professionele dienstverlener selecteren we met de grootste precisie onze producten die we zelf gebruiken om nette & hygiënische werkplekken te garanderen, om de levensduur van apparatuur te optimaliseren, om een praktisch kwalitatief onderhoud te bieden.

Bouw & Techniek

Bouw & Techniek

Waar de technische expertise in de field gefocust is op het installeren, het in werking stellen van gespecialiseerde apparatuur en omgeving, heeft DataClean oog voor de netheid & duurzaamheid. Het reinigen van beveiligde en/of secure IT omgevingen, waar nieuwe apparatuur komt te staan of net geïnstalleerd, is bezorgt de eindklant niet enkel perfect werkende apparatuur, maar bovenop een zorgeloos en veilig gevoel.

Verhuis

Verhuis

 

Verhuis van IT materiaal vraagt niet enkel specifieke expertise, maar ook oog voor netheid en veiligheid. Samen met onze verhuis partners creëren we een veilig gevoel, nieuwe hygiënische, veilige en nette werkplekken. Een meerwaarde die niet enkel je klant de extra Smile brengt, ook elke medewerker! 

Facility

Facility

Facility omvat vele verschillende facetten. Met onze gespecialiseerd facility diensten voor IT kunnen we met meer dan 35 jaar expertise een toegevoegde waarde bieden aan facility partners en hun eindklanten. De extra waakzame professionele zorg voor de IT assets biedt de klant een veilig gevoel en de extra Smile van alle medewerkers.