Kabelmanagement

Kabelmanagement

Een nette beveiligde bekabeling van je IT apparatuur draagt bij tot het welzijn van je medewerkers en een duurzaam IT beleid.
Wij zorgen voor een ordelijke, esthetische, overzichtelijke en veilige bekabeling van werkplekken, patch- & serverkasten.

ITFacility-ITkabelmanagementwerkplekken-groepactie1.jpg

Een aangename en veilige werkplek

Zoveel IT assets als er zijn, er zijn minstens evenveel draden nodig voor de voeding. Voeding voor de vaste apparatuur, voeding voor de losse of privé apparatuur van je medewerkers. Er ontstaat snel een wirwar aan kabels waardoor het risico tot ongevallen zoals struikelen, blijven hangen, kortsluiting of beschadiging hoog is.

Met professionele bekabelingstechnieken pakken wij de bekabeling aan tijdens installatie, verhuis, of specifieke bekabelingsproject, met oog voor veiligheid, esthetiek, netheid, ergonomie, efficiëntie en je bedrijfsimago.

Door kabels netjes en veilig weg te werken op werkplekken en in data of technische ruimtes geef je een duidelijk signaal dat het welbevinden van je medewerkers prioriteit is.

One-stop shop

Rust

Geen tijdsverlies met uitzoeken van kabels, een net uitziend bureau voelt als een opgeruimd hoofd.

One-stop shop

Veilig

Geen risico's, minder ongevallen, meer bewegingsvrijheid, makkelijker grondige en veilige schoonmaak.

One-stop shop

Uitstraling

Het is goed voor je bedrijfsimago.
Maak indruk op je bezoekers met een nette omgeving.

Wanneer kies je voor een IT-bekabeling?

  • Bij installatie van nieuwe apparatuur, nieuw meubilair of zit/sta meubels of een verhuis, want vaak ontbreekt tijd om de bekabeling zelf tot in de puntjes te verzorgen. 
  • Medewerkers ontkoppelen te pas en onpas apparatuur tot zelfs apparatuur die verdwijnt of kabels die beschadigd zijn.
  • Wanneer stof en vervuiling zich opstapelt in de onbereikbare hoeken door overtollige kabels.
  • Tijdens vernieuwing van apparatuur zoals bvb. betaalautomaten zijn kabels van oude apparatuur niet verwijderd.

Voor optimaal resultaat kunnen we extra tools of oplossingen voorzien zoals stroomkabels, netwerkkabels, contactdozen, powercubes, labels, maar ook schermpalen, kabelgoten, kabelgeleiders, volledig op maat van jouw behoefte en noden.

Wij zorgen voor een totaaloplossing die jou en je IT-collega’s ontlast van de rompslomp.

 

 

Bespreking aanvraag

Bespreking aanvraag

We brengen je noden en behoeften, zowel van jezelf als van medewerkers, in kaart samen met de huidige toestand: type & hoeveelheid per werkplek, verstelbaarheid, vast of meeneembare apparatuur, stroom- en netwerkvoorzieningen. 

Bekabeling kunnen we uitvoeren tijdens werkuren, avonduren of weekend. Indien voorkeur gaat naar werkuren, geven we hiervoor een tijdsinplanning zodat je je medewerkers tijdelijk elders kan laten werken.

Ons voorstel

Ons voorstel

Je ontvangt een offerte met een gedetailleerde projectsituatie, lijst van onze activiteiten, benodigde materialen en praktische toelichting omtrent tijdsinplanning. 

De bekabeling

De bekabeling

Ons Operations Center bevestigt de exacte data en namen van ons IT Cable Team. Onze IT Cable Masters gaan aan de slag volgens de opgemaakte planning en onze Team Lead coördineert en checkt samen met jouw interne verantwoordelijke de werkplekken.

Rapportering & Evaluatie

Rapportering & Evaluatie

Is iedereen tevreden? We evalueren onze samenwerking van begin tot einde. 

Heb je vragen of wens je een offerte? Wij helpen je graag verder.

RGB_Icoon_community.jpg

Alle hardware met zachte hand

Ook het welzijn van onze mensen staat centraal bij DataClean. Onze medewerkers scholen continu bij en wisselen kennis en ervaringen uit in onze DataClean Community.

Hun missie is jou en je medewerkers te ontzorgen. Met de feedback van onze klanten en onze DataClean Caretakers werken we onze werkmethodes bij en implementeren de nieuwste technologieën.