Een vlotte IT en werkplek verhuis met DataClean

Bij het verhuizen van uw werplek komen heel wat zaken kijken en niet in het minst alles wat met IT te maken heeft. En bij een werkplek verhuizing kan het ook niet de bedoeling zijn dat uw werknemers nog op het laatste moment moeten uitzoeken hoe zij zelf de computers kunnen aankoppelen, printers installeren en het kabelmanagement organiseren. Hiervoor kan u beroepdoen op de professionele service van DataClean.

Een vlotte verhuis van uw IT en werkplek?

Daarvoor rekent u op de diensten van DataClean

De hulp van een pro

Het verhuizen van uw werkplek kan een stressvolle gebeurtenis zijn, maar dat hoeft niet dankzij de diensten van DataClean. Met onze vakkennis kan u rekenen op een vlotte en vakkundige aanpak. De IT verhuizing op zich vraagt niet alleen een correcte aanpak, maar vormt veelal ook een van de belangrijkste onderdelen van de verhuis. Uw server en IT apparaten worden veilig verplaatst, krijgen een nieuwe correcte plaats aangemeten en voorzien van een nieuw aangelegd netwerk. Zo maakt uw bedrijf na de verhuis van de IT en de werkplek, vast een goede start.

Een correct verloop

De IT vormt een van de belangrijkste zaken die aandacht vragen bij een verhuis van de werkplek. Daarom is het van belang dat dit correct en vlot mag verlopen. Dit zodat alle werknemers zo weinig mogelijk hinder ondervinden en er later geen onvoorziene problemen zouden opduiken. Zonder een goede IT omgeving kan een hedendaags bedrijf niet functioneren. IT apparatuur is vaak kwetsbaar en vraagt veelal om een gespecialiseerde aanpak. Het is dan ook zaak voorzichtig om te gaan met alle IT apparatuur bij het verhuizen van de werkplek. Daarom vraagt de IT verhuis van uw werkplek vraagt om een grondige voorbereiding en professionele aanpak.

Een vlotte werkplek verhuis

Met de tussenkomst van DataClean kan de verhuis van uw werkplek en de IT vlot en zonder risico verlopen. Wij garanderen zo dat de werknemers minimaal onderbroken worden en na de verhuis snel terug aan de slag kunnen. Reken op DataClean en kies voor een zorgeloze IT en werkplek verhuizing. Met onze kennis en ervaring weten wij uw IT en werkplek verhuis perfect te laten verlopen.

ITenWerkplekVerhuis.jpg

Uw expert in IT verhuis

Onze medewerkers beschikken over de nodige kennis van IT apparatuur zodat zij hier op de juiste manier mee omgaan tijdens het verhuizen van de werkplek. Zo wordt de verhuis technisch voorbereid zodat bij de verhuis van de werkplek en IT alles snel terug opgebouwd is volgens de regels van de kunst. Voor het verhuizen van de werkplek en bijhorende IT maken wij een verhuisplan voor de verschillende werkplekken op. Bij de verhuis van uw IT materiaal maken wij daarnaast gebruik van speciaal hierop voorzien verpakkingsmateriaal zodat uw IT apparatuur zeker veilig op de nieuwe bestemming geraakt. Ook voor efficiënt kabelmanagement bent u bij ons aan het juiste adres. Kom snel onze verschillende IT diensten ontdekken. 

Contacteer DataClean voor een vlotte kantoorverhuis