IT Field Support

IT Field Support

Voor elk type support, of het nu zeer specifiek is of meer algemeen,
DataClean buigt zich graag mee over je nood en bekijkt samen met jou
hoe we je de beste ‘hands-on’ support kunnen bieden.

ITFacility-ITkabelmanagementwerkplekken.jpg

Ondersteuning op jouw maat

IT kent duizend-en-één facetten van support. Als multilevel partner springen we graag voor jou in de bres, bieden we je voor specifieke taken de precieze ondersteuning aan of gaan we samen in zee met een combi-pakket. Multilevel betekent ook multifunctioneel.

Digitalisatie is al wat de klok slaat en houdt jou als IT verantwoordelijke goed bezig. Dit impliceert tevens het uitschrijven van processen, het overleggen met meerdere afdelingen, het verzamelen van documentatie, het klasseren en digitaal archiveren van documenten.

Werk je met een buitenshuis technisch team, medewerkers die dagelijks de baan opgaan? Stuur je hen digitaal aan via een operationeel coördinatiecentrum of planningsdienst?

Extra hulp of vervanging binnen jouw digitalisatie, operationele of ander project team, het behoort tot een specifiek of multilevel takenpakket van onze support diensten.

One-stop shop

Multilevel

Hulp op verschillende vlakken voor meerdere expertises biedt je meer continuïteit.

One-stop shop

Zorgeloos

Geen handen tekort, de hulp op jouw maat wanneer nodig.

One-stop shop

Welzijn

Tevreden medewerkers die zich continu kunnen focussen op hun passie en talenten.

Praktische ondersteuning

Voor elk type support, of het nu zeer specifiek is of meer algemeen, denken we graag met je mee hoe we je de beste ‘hands-on’ support kunnen bieden. We schrijven samen met jou een multi-taken lijst uit, bekijken of we één of meerdere DataClean Caretakers aan je toewijzen en in welk type formule jij op de beste ondersteuning kan rekenen.

Dit zonder lange inwerkperiodes en focus op meerwaarde en continuïteit.

RGB_Icoon_aangenaam.jpg

Benieuwd naar onze IT Field Support?