IT Opslag & Voorraadbeheer

IT Opslag & Voorraadbeheer

Coördinatie van opslag, voorraadbeheer, levering en installatie vergen veel organisatie, tijd en energie. Het zijn kerntaken waarbij wij jou en je IT medewerkers kunnen ondersteunen van A tot Z.

ITTechnicsLogistics-vervoerITmateriaal.jpg

Opslag en voorraadbeheer

DataClean biedt je meer dan een magazijn. Bij ons is je hardware veilig en verzekerd, net als je gemoedsrust.

Bovendien kan je dankzij ons inventarisatiesysteem je voorraden laten registreren, online raadplegen en in je eigen systeem integreren. Zo bewaar je altijd en overal het overzicht.

Aansluitend kan je de apparatuur na configuratie in ons magazijn meteen laten leveren en installeren op de benodigde werkplek, hoofd- of regionaal kantoor, HUB of thuiswerkplek.

One-stop shop

Plaats & tijdwinst

Geen frustraties meer bij je collega’s door overvolle kantoorruimtes en het verlies van kostbare tijd.

One-stop shop

Beveiligd

In ons groot, goed uitgerust magazijn is je hardware in veilige handen.

One-stop shop

Realtime overzicht

Van opslag en voorraadbeheer tot configuratie, testing, levering en installatie: jij hebt de controle over alle stappen.

Wanneer kies je voor onze warehouse oplossingen?

Een kantoorruimte of ja, zelfs dataroom soms, volgestouwd met IT-voorraden zorgt mogelijks voor een tekort aan plaats en/of voor onrust in de hoofden van je medewerkers. Dat is jammer, want in ons magazijn is er ruimte genoeg om je materiaal tijdelijk onderdak te bieden.

Bovendien hebben wij de juiste tools in huis om je voorraden te beheren. Zo krijg je een mooi overzicht van je IT-inventaris zonder dat je daar een inspanning voor hoeft te doen. Wij zorgen voor een totaalpakket, want ook de configuratie, assemblage, testing, levering met eigen transport en de installatie op kantoor en/of op thuiswerkplaatsen kunnen hier meteen vanuit ons magazijn aan gekoppeld worden.

Bespreking aanvraag

Bespreking aanvraag

We bekijken samen met jou en je IT toeleveranciers hoe we je kunnen ontzorgen in je opslag- & bevoorradingsproces, zowel qua ruimte, type apparatuur, tijdsduur en jouw specifieke wensen.  

Ons voorstel

Ons voorstel

Je krijgt een offerte met een gedetailleerde oplijsting van type apparatuur, plan van aanpak en kost per type apparatuur. Een overzicht van apparatuur, leverancier, transporteur en tijdsplanning wordt eventueel reeds toegevoegd.

Opslag en voorraadbeheer

Opslag en voorraadbeheer

Het overzicht van te leveren en op te slaan apparatuur wordt gedeeld via Sharepoint. Wij volgen de leveringen op met je IT toeleverancier en transporteur. Bij aankomst scannen we de apparatuur bij aankomst, en controleren op aantallen, type apparatuur, serienummers, en mogelijke beschadigingen.  Wij slaan je hardware en toebehoren veilig op. Bij elke levering vanuit het magazijn wordt het device gescand en jij hebt meteen toegang tot het overzicht.

Rapportering & Evaluatie

Rapportering & Evaluatie

Onze IT Logistics Handler volgt met jou het overzicht en communicatie op, waar nodig wordt bijgestuurd.

Heb je vragen of wens je een vrijblijvende offerte? Wij helpen je graag verder.

Alle hardware met zachte hand

Ook het welzijn van onze mensen staat centraal bij DataClean. Onze medewerkers scholen continu bij en wisselen kennis en ervaringen uit in onze DataClean Community.

Hun missie is jou en je medewerkers te ontzorgen. Met de feedback van onze klanten en onze DataClean Caretakers werken we onze werkmethodes bij en implementeren de nieuwste technologieën.

RGB_Icoon_welzijn.jpg