IT Levering & Installatie

IT Levering & Installatie

Het is een heuse logistieke operatie om alle IT-devices op de juiste plek te krijgen én daar te installeren. Laat staan dat velen nu ook thuiswerken. Dergelijke migratie-, verhuis- of hardware leveringsprojecten vragen om een gecoördineerde aanpak. Voor ons IT Technics & Logistics Team is dit business as usual.

ITTechnicsLogistics-ITinstallatieschermenpaalbekabeling7.jpg

Levering & Installatie

Het is een heuse logistieke operatie om alle IT-devices op de juiste plek te krijgen én daar te installeren. Laat staan dat velen nu ook thuiswerken. Dergelijke migratie-, verhuis- of hardware leveringsprojecten vragen om een gecoördineerde aanpak.

Voor ons IT Technics & Logistics Team is dit business as usual.  Laat je IT-medewerkers dus niet met de handen in het haar zitten en doe beroep op onze leverings- en installatiedienst. Zijn er wensen voor extra accessoires bij installatie, zoals contactdozen, stroom- of netwerkkabels, schermpalen of -steunen, dan kan dit meteen gecombineerd worden. Zo kunnen je IT-medewerkers zich focussen op hun kerntaken.

One-stop shop

Flexibiliteit

Onze IT Logistic Handlers zitten verspreid over heel België. Zo kunnen we kort op de bal spelen voor leveringen, waar jij of je medewerker ook werkt.

One-stop shop

Werkplezier

Geen gedoe voor je collega’s want na de installatie kunnen ze meteen aan de slag.

One-stop shop

One stop shop

Opslag, voorraadbeheer, configuratie, levering en installatie … dankzij onze coördinatie loopt alles op rolletjes.

Waarom kies je voor onze levering & installatie oplossingen?

De levering en installatie van IT-materiaal vergt veel planning en organisatie.

Dankzij onze holistische aanpak moet je maar één partner inschakelen van opslag en configuratie tot installatie. We nemen zelfs afgedankte apparatuur en verpakkingsafval mee als je dat wenst. Hierdoor verloopt de coördinatie veel gestroomlijnder. En wat nog beter is: wij nemen zowel de coördinatie als de uitvoering voor onze rekening.

Levering en installatie bestaat o.a. uit:

  • Milieuverantwoorde verpakking - We verpakken de devices en bijbehorende accessoires op maat van de gebruiker. We zoeken daarbij altijd naar de meest ecologische materialen. De apparatuur kan ook uitgepakt worden geleverd, waarna het verpakkingsmateriaal CO2-neutraal wordt afgevoerd.
  • Installatie op kantoor of thuis - Maakt niet uit waar je gevestigd bent, wij monteren, demonteren en bekabelen waar je wil. Onze IT Logistic Handlers wonen in alle uithoeken van het land waardoor we heel flexibel zijn.
  • Ruilen en terugname - Zit je met een beschadigd device? Wij leveren snel een nieuw toestel op kantoor of bij je mensen thuis. Gebruikte devices kan je via Data Clean laten recycleren, refurbishen, verkopen of schenken aan een goed doel. Belangrijke data kan om veiligheidsredenen worden vernietigd volgens verschillende methodes en met certificaat.

 

 

Bespreking aanvraag

Bespreking aanvraag

We bekijken samen hoe we je in jouw totaal IT project, roll-out planning of adhoc IT leveringsnood is, kunnen ontzorgen. We evalueren type apparatuur, plaatsen en noden bij levering en installatie.

Ons voorstel

Ons voorstel

Je ontvangt een offerte met een gedetailleerde activiteiten, overzicht van te leveren en/of installeren apparatuur, kostprijs per apparaat of per project.

Levering & Installatie

Levering & Installatie

Het overzicht van te leveren/installeren apparatuur wordt beschikbaar gesteld voor alle betrokken partijen via Sharepoint. Onze Project Manager neemt contact met de medewerkers/verantwoordelijken op de plaatsen van installatie, coördineren levering en installatie van de betreffende IT-devices op de opgegeven locaties. Je medewerker ontvanger tekent voor ontvangst en mogelijks voorziet onze IT Logistic Handler ter plaatse de bekabeling, aansluiting en/of instructies voor de medewerker.

Afvalverwerking & recyclage

Afvalverwerking & recyclage

Dient oude apparatuur terug meegenomen te worden, dan wordt deze mee geregistreerd op de installatie werkfiche. Wij weten raad met allerhande afval (verpakking, kabels, ...), dataverwijdering en milieuvriendelijke recycling of refurbishing van apparatuur.

Rapportering & Evaluatie

Rapportering & Evaluatie

Is iedereen tevreden? Via Sharepoint heb je instant toegang tot het overzicht dat tevens als rapport dient, lessons learned worden samen besproken en gedeeld met ons IT Logistic Team.

 

Heb je vragen of wens je een vrijblijvende offerte? Wij helpen je graag verder.

Alle hardware met zachte hand

Ook het welzijn van onze mensen staat centraal bij DataClean. Onze medewerkers scholen continu bij en wisselen kennis en ervaringen uit in onze DataClean Community.

Hun missie is jou en je medewerkers te ontzorgen. Met de feedback van onze klanten en onze DataClean Caretakers werken we onze werkmethodes bij en implementeren de nieuwste technologieën.

RGB_Icoon_welzijn.jpg