IT Technische Support

IT Technische Support

Een roll out of ander groot IMAC project waarbij extra hulp geen overbodige luxe is?
DataClean biedt je een gepaste formule, tijdelijk of permanent, met een toegewezen IT Technician of IT Technics Team.

ITTechnicsLogistics-installatieprinters-staging3.jpg

De hulp waarop jij en je team kan rekenen

Je plant binnenkort een groot roll-out project, een IT opruiming, een IT software update, of je hebt nood aan hulp bij een IMAC (Install, Move, Add or change), of ander groot- of kleinschalig project. Echter wens je je eigen team ook niet volledig weg te nemen van zijn dagelijkse IT activiteiten.

Extra hulp is meer dan welkom, en liefst met ervaring, gedrevenheid, inlevingsvermogen en zekere flexibiliteit. Routine-matige taken binnen het domein van configuraties, staging, testing, installatie en meer zijn onze IT Technicians niet vreemd. Uitschrijven en opvolgen van de procedures evenmin.

Of het nu om printers, laptops, desktops, smartphones, schermen, smart screens, toetsenborden of andere IT devices gaat, onze IT Technicians voeren elke stap zorgvuldig en veilig uit. Hun focus gaat naar de volledige ondersteuning waarbij ze gaan voor de extra Smile, de tevredenheid van alle medewerkers.

 

 

One-stop shop

Tijdwinst

Je IT medewerkers legt focus op het doel terwijl onze IT Technician de repetitieve taken op zich neemt.

One-stop shop

Teamwork

Vele handen maken licht werk, je IT medewerkers kunnen rekenen op de gedrevenheid van onze IT Technicians.

One-stop shop

Veilig

Nieuwe apparatuur vergt de nodige zorgvuldig- & veiligheid. Onze IT Technicians volgen de nodige procedures en opleidingen.

Het volledige plaatje maakt het verschil

Op basis van je project met al zijn parameters gaan we binnen ons DataClean Community niet enkel na wie de juiste vaardigheden en nodige soft skills heeft, maar ook wie zich best integreert in jouw team, die alle medewerkers binnen het bedrijf de extra Smile bezorgt.

We schrijven eventueel samen met jou en je team de nodige procedures uit voor onze IT Technicians. We bieden de nodige ondersteuning voor opleidingen en coaching.

 

RGB_Icoon_welzijn.jpg

Interesse in onze IT Technical Support?