IT Support Facility

IT Support Facility

Zet in op een permanent beschikbaar IT facility ondersteuning met DataClean,
zo bied je alle medewerkers een continu tevredenheidsgevoel.

ITFacility-ITreinigingwerkplekken-aankomst.jpg

Een continu goed gevoel door IT Care Support

Facilitaire IT gerelateerde taken zoals reiniging, verhuis, installatie, bekabeling, opruiming, vreten veel tijd en energie van je IT medewerkers. Het ligt ook niet altijd in hun DNA om zorg en aandacht te bieden aan het gebruiksgemak, netheid, schoonheid of veiligheid van de werkplek of werkomgeving.

Je kan zowel hen als alle bedrijfsmedewerkers een groter tevredenheidsgevoel bieden door een permanente ondersteuning in dit vakgebied. Zo kunnen alle medewerkers uiteindelijk de klanten beter ondersteunen.

One-stop shop

Efficiƫnt

Je IT medewerkers kunnen zich focussen op hun Core Taken.

One-stop shop

Flexibiliteit

Ondersteuning volgens de nood van jou en alle medewerkers.

One-stop shop

Aangenaam

Alle medewerkers ervaren dat je als IT afdeling om hen geeft.

Een formule op jouw maat

Op basis van je IT infrastructuur, aantal medewerkers en projecten kunnen we DataClean Caretakers ter beschikking stellen op wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse basis of op afroep. Eén of meer DataClean Caretakers worden je toegewezen om op afgesproken tijdstippen en volgens de noodzaak facilitaire taken uit te voeren.

Onze DataClean Caretakers integreren zich volledig in je bedrijf, ze worden zo een verlengstuk van jouw IT afdeling die bijdraagt tot het welzijn van alle medewerkers. Zij gaan voor jouw en je medewerkers Smile!

Wens je meer info omtrent onze IT Facility Support?