IT Reiniging werkplekken

IT Reiniging werkplekken

Propere werkplekken zijn cruciaal voor een gezonde werkomgeving.
Wij reinigen professioneel al je hardware en digitale assets.

ITFacility-ITreinigingwerkplekken-reinigingPCbox-nettoyageIT-boxpc-cleaningIT-pcbox.jpg

Een aangename, veilige & hygiënische werkplek

In onze digitale wereld werken we niet alleen intensiever met onze werkplekapparatuur, dezelfde hardware wordt vaak door meerdere medewerkers gebruikt zoals in flexwerkplekken, kassasystemen, ploegwerk, HUB’s of co-working context.

Nette ICT apparatuur draagt bij tot een fijne en gezonde werkomgeving. Het veilig en grondig schoonmaken met professionele reinigingsproducten van je ICT infrastructuur, laat dat maar aan ons ervaren IT Care Cleaning Team over.

Wij reinigen al je hardware en digitale assets: toetsenbord, computermuis, laptop, PC box, thin client, docking station, headset, tablet, smartphone, telefoon, scanner, server, betaalterminal, bankautomaten, parkingmeter, printer tot zelfs 3D printer in alle formaten, en meer.

Zelfs voor de telewerkers hebben we meerdere oplossingen beschikbaar om hun apparatuur duurzaam te onderhouden.

One-stop shop

Duurzaam

Apparatuur die continue de juiste zorg krijgt, gaat langer mee, minder afvoer wat bijdraagt tot minder CO² uitstoot.

One-stop shop

Aangenaam

Een smetteloze werkomgeving draagt bij tot het werkplezier en veiligheids-gevoel van je medewerkers.

One-stop shop

Efficiënt

Verzorgd materiaal en gemotiveerde medewerkers presteren beter, het ziekteverzuim daalt.

Professionele tools en reinigingsproducten

Alle tools en reinigingsproducten zijn specifiek afgestemd op ICT installaties, ze zijn

  • milieuvriendelijk,
  • niet toxisch,
  • niet abrasief,

en naast hun reinigingskarakter hebben zij tevens een antistatische en beschermende werking.

De stofzuigers zijn ESD beveiligd.

MSDS sheets zijn verkrijgbaar op verzoek.

ITFacility-ITreinigingwerkplekken-koffer1.jpg

De frequentie en planning afstemmen op welzijnsbehoeften

De frequentie van een IT-reiniging hangt af van de ruimte, de apparatuur en de omstandigheden. Zo vergt een productieomgeving meestal meer onderhoud dan een kantooromgeving. Flexwerkplekken vereisen een andere aanpak dan vaste bureau's. Ook renovatiewerken, de installatie van nieuwe apparatuur of een IT-verhuis beïnvloeden de frequentie en/of mogelijkheid tot combinatie in een totaalpakket.

Om je telewerkers ook de nodige tools aan te reiken voor reguliere reiniging kunnen we

  • de reguliere kantoor reinigingsplanning hierop afstemmen
  • extra mobiele reinigingsonthaal momenten inplannen. Telewerkers kunnen dan die dag hun thuis werkapparatuur aanbieden bij onze IT Cleaning Specialist voor een dieptereiniging of mogelijks demo moment ter stimulatie van reiniging door medewerkers met onze home care kits.
  • home care kits aanbieden.
RGB_Icoon_totaalaanpak.jpg

One stop shop

Als onestopshop kunnen we onze diensten in functie van je projecten combineren in een totaalpakket.

Is er apparatuur die een reguliere controle nodig heeft, zoals bvb. weegschalen, dan kunnen we deze perfect combineren met de reinigingsactiviteit. Alle controlepunten worden op basis van afgesproken parameters afgecheckt door onze IT Care Specialists, alle verzamelde info wordt meteen digitaal verwerkt en beschikbaar gezet.

Plannen jullie een verhuis - intern of extern - we ontzorgen jullie niet enkel met de fysieke verhuis, maar tevens het zorgvuldig en veilig afkoppelen, bekabelen, terug aansluiten en meteen een dieptereiniging van alle apparatuur.

 

 

Bespreking aanvraag

Bespreking aanvraag

We luisteren naar je specifieke behoefte, evalueren apparatuur en aantallen, inrichting van werkplekken, ruimtes en omstandigheden. Afhankelijk van de infrastructuur, mogelijke veiligheidsinstructies en behoeften komen we ter plaatse om een duidelijk beeld te vormen en accuraat voorstel uit te werken.

Ons voorstel

Ons voorstel

Je ontvangt een offerte met een gedetailleerde inventaris en stukprijs per apparatuur op basis van je noden, met keuze van éénmalige uitvoering of in frequentie.

IT reiniging

IT reiniging

In functie van hoeveelheid, regio en competenties wordt één of meer IT Cleaning Specialists aan je toegewezen. Elke gereinigde werkplek krijgt een indicator dat ze gereinigd is, voor je medewerker biedt dit een extra gevoel van veiligheid en vertrouwen dat je mee zorgt voor haar/zijn welzijn.

Onze IT Cleaning Specialists noteren het aantal gereinigde devices en relevante info. Enkel de gereinigde items worden gefactureerd.

Rapportering & Evaluatie

Rapportering & Evaluatie

Is iedereen tevreden? De werkfiche biedt ons input qua metingen van kwaliteit en efficiëntie. Samen met jou evalueren we onze samenwerking tijdens en na uitvoering. 

Wens je meer info of een offerte?

RGB_Icoon_community.jpg

Alle hardware met zachte hand

Ook het welzijn van onze mensen staat centraal bij DataClean. Onze medewerkers scholen continu bij en wisselen kennis en ervaringen uit in onze DataClean Community.

Hun missie is jou en je medewerkers te ontzorgen. Met de feedback van onze klanten en onze DataClean Caretakers werken we onze werkmethodes bij en implementeren de nieuwste technologieën.