Verhuis van datarooms

Verhuis van datarooms

De verhuis van datacenters en servers vereist een aanpak met fluwelen handschoenen.

RGB_Icoon_verhuis_dataroom.jpg

IT verhuis door Dataclean - een goed idee!

Bespaar je IT-medewerkers de kopzorgen en laat onze IT Moving Experts het werk in handen nemen en samen met jou coördineren.

Wij zorgen voor het afkoppelen, labelen, inventariseren, beschermd inpakken en vervoeren, reinigen en installeren van apparatuur, racks of hele datarooms en de bijhorende apparatuur.

Indien je dat wenst ook na de kantooruren of in het weekend.

One-stop shop

Expertise

IT-verhuis vereist niet enkel jarenlange ervaring en doelgerichte opleidingen in ons trainingscenter, ook uiterst waakzame & voorzichtige IT Move Experts.

One-stop shop

Tools & transport

Gespecialiseerde verhuistools & slimme meetinstrumenten voor temperatuur en bewegingen, alles voor een veilig, gecontroleerd vervoer.

One-stop shop

Totaalaanpak

IT-verhuis in combinatie met afvalverwerking, recyclage, IT-reiniging, bekabeling, inventarisatie … DataClean, één adres voor multilevel IT care diensten.

Wanneer kies je voor IT-verhuis met DataClean?

Trek je naar een nieuw pand, heb je migratieplannen of verhuis je (gedeeltelijk) naar een andere dataroom-provider, verplaats je patch-of serverracks, of sta je voor renovatiewerken? Kies dan voor een partner die gespecialiseerd is in de IT-verhuis van je IT infrastructuur.

Wij hebben de materialen, kennis en ervaring om op veilige wijze de verhuizing van a tot z te coördineren en uit te voeren.

Bovendien kunnen onze IT Moving Experts tijdens de interventie je apparatuur reinigen en zorgen voor een professionele bekabeling, labelling en inventarisatie. Het is deze totaalaanpak die heel wat zorgen bij je medewerkers wegneemt, snel doet heropstarten en je toekomstig beheer vergemakkelijkt.

Bespreking aanvraag

Bespreking aanvraag

We bekijken samen hoe we je kunnen ontzorgen bij de verhuis van dataroom, racks, switchen, of meer. Het type en aantal apparatuur, omlijsting en omgeving bepalen mee de aanpak en de benodigde materialen. Een bezoek ter plaatse van zowel de huidige als nieuwe locatie is noodzakelijk voor een accurate inschatting van het project.

Ons voorstel

Ons voorstel

Je ontvangt een offerte met een projectsituering, beschrijving van de activiteiten, plan van aanpak, inschatting van tijden van ons IT Moving Team en Project Coördinator, van de te verbruiken materialen, transport & logistiek.

IT verhuis

IT verhuis

Wij regelen alles van de apparatuur die wordt ontkoppeld en gelabeld tot de IT-verhuis en installatie op de nieuwe locatie, volledig zoals overeengekomen.

Ons IT Moving Team is bekend met het agile werken, indien je adhoc wijzigingen noodzakelijk of gewenst acht, zal onze Project Coördinator samen met het IT Moving Experts team zich flexibel inzetten om jouw gewenste doel te bereiken. 

Rapportering & Evaluatie

Rapportering & Evaluatie

Is iedereen tevreden? We evalueren onze samenwerking van begin tot einde.  

Heb je vragen of wens je een offerte? Wij helpen je graag verder.

RGB_Icoon_community.jpg

Alle hardware met zachte hand

Ook het welzijn van onze mensen staat centraal bij DataClean. Onze medewerkers scholen continu bij en wisselen kennis en ervaringen uit in onze DataClean Community.

Hun missie is jou en je medewerkers te ontzorgen. Met de feedback van onze klanten en onze DataClean Caretakers werken we onze werkmethodes bij en implementeren de nieuwste technologieën.